Algemeen

Het feest

Foutoberfest is een knotsgek en doldwaas nieuw evenement dat op vrijdag 8 oktober de Maaspoort gaat laten zien hoe je Oktoberfest hoort te vieren!

Koop tickets samen met je vriendengroep, familie of collega’s voor non-stop een knallende show met de grootste artiesten, die ervoor zullen zorgen dat de kater nog lang in het geheugen zal blijven!

Locatie

Foutoberfest vindt plaats in Maaspoort Sports & Events. Het exacte adres is Marathonloop 1, 5235 AA ‘s-Hertogenbosch.

Datum & tijden

Foutoberfest vindt plaats op zaterdag 8 oktober 2021, van 19:00 tot 02:00 uur.

Minimumleeftijd

Foutoberfest is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.

Tickets

Entree

Entreetickets voor Foutoberfest zijn verkrijgbaar via de officiële ticketshop.

Parkeren

Parkeren bij Foutoberfest kost €10,- (ex fee) aan de poort van het evenement.

Uitverkocht / deurverkoop

Indien Foutoberfest niet is uitverkocht, zullen er kaarten aan de deur verkrijgbaar zijn.

 

Gestolen

Is je ticket gestolen? Dan dien je contact op te nemen met Paylogic via customerservice@paylogic.nl. Vermeld je bestelnummer en voeg je betaalbewijs toe. Paylogic kan je nieuwe tickets opsturen en de oude blokkeren.

Printen & mobiel

Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.

Faciliteiten

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig tijdens Foutoberfest. Deze zijn bedoeld om persoonlijke spullen zoals jassen en tassen veilig op te bergen. Het is mogelijk om tussendoor naar je kluisje te gaan. De huur van een e-locker bedraagt €7,- (ex fee).

Eten & drinken

Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Foutoberfest. We bieden een uitgebreide selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen.

Munten / tokens

Tijdens Foutoberfest kun je munten zowel pinnen als met cash betalen.

Roken

Roken is verboden in de locatie Maaspoort Sports & Events. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.

EHBO

Er is een EHBO accommodatie aanwezig tijdens Foutoberfest. De locatie hiervan staat duidelijk aangegeven. Daarnaast lopen medische hulpverleners rond op het evenement. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je iemand verdenkt dat hij of zij te veel drugs/alcohol genuttigd heeft, raadpleeg dan iemand van de organisatie, security of EHBO. Zij zullen ervoor zorgen dat de persoon in kwestie zo snel mogelijk geholpen wordt.

Sanitair

Er zijn voldoende gratis toiletten en kraantjes om je handen te wassen aanwezig op het evenement. Ook zijn er gehandicapten-toiletten aanwezig.

Reglement

Drugs & wapens

Op Foutoberfest geldt een zero tolerance beleid. Dit betekent dat je geen drugs, wapens en andere scherpe voorwerpen mee naar binnen mag nemen.

Vloeistoffen

In verband met veiligheidsredenen is het niet toegestaan om vloeistoffen mee naar binnen te nemen (dus ook geen deodorant, deodorant-rollers, haarlak etc.)

Medicijnen

Wanneer je medicijnen gebruikt en je deze wilt meenemen, vergeet dan niet je doktersverklaring! Zonder officiële doktersverklaring kun je helaas niet de medicijnen mee naar binnen nemen. De security zal hier bij de ingang op controleren.

Foto's & video's

Een digitaal fototoestel en/of videocamera, zoals bijvoorbeeld een GoPro, zijn toegestaan tijdens Foutoberfest. Websites of bedrijven die professionele beeldapparatuur willen meenemen dienen dit vooraf aan te geven. Selfie-sticks zijn niet toegestaan tijdens Foutoberfest.

Promotie

Promotie is verboden op en rondom het terrein van Foutoberfest. Hier zal dan ook streng op gecontroleerd worden. Voor advertentiemogelijkheden kun je contact opnemen met de organisatie.

Lost & found

Verloren

Tijdens en na Foutoberfest verzamelen wij alle gevonden voorwerpen. Ben je je paspoort, ID-kaart, rijbewijs, telefoons, sleutels of andere zaken kwijt? Ga dan langs de kluisjesverhuur of neem contact op met de organisatie.

Gevonden

Iets gevonden? Fantastisch dat personen zoals jij nog altijd bestaan. Tijdens Foutoberfest kun je gevonden voorwerpen afleveren bij de kluisjesverhuur. Die zorgen ervoor dat het voorwerp zo snel mogelijk bij de rechtmatige eigenaar terecht zal komen.

Pers

Persaccreditatie

Voor persaanvragen kun je contact opnemen via het contactformulier. Websites / bedrijven / hobbyisten die met (semi-)professioneel apparatuur opnames willen maken van het evenement dienen dit vooraf aan te vragen.

Veelgestelde vragen

Moet ik met munten betalen?

Ja, tijdens Foutoberfest worden uitsluitend consumptiemunten gebruikt voor de aanschaf van alcoholische & non-alcoholische dranken en etenswaren. Deze kunnen met zowel PIN als cash bij onze munten loketten gehaald worden.

Zijn er ook andere dranken verkrijgbaar naast bier?

Jazeker! Tijdens Foutoberfest kun je genieten van een breed assortiment aan alcoholische en non-alcoholische dranken.

Iemand in onze groep is nog geen 18, mag deze toch mee?

Helaas, de minimumleeftijd van Foutoberfest is 18+. Dit betekent dat er niemand, ook niet wanneer ze een week later jarig zijn, onder de 18 jaar oud mag worden toegelaten tot het evenement.

Ik heb besteld, maar nog geen mail gehad. Wat kan ik doen?

Oeps, dat is natuurlijk niet de bedoeling! We willen je vriendelijk verzoeken om een mailtje te sturen via ons contactformulier en in de mail details zoals je ordernummer (mits je deze hebt) en adresgegevens door te geven.

Wat is de dresscode van Foutoberfest?

Tijdens Foutoberfest zien we natuurlijk het liefst iedereen rondlopen in Lederhosen en Dirndl’s, maar het belangrijkste is dat jij jezelf er prettig in voelt. Wel of niet verkleed, de keuze is aan jou.

Wil je toch verkleed komen, dan geven we één advies: hoe fouter hoe beter!